PEUGEOT 2008 - PEUGEOT MOLDOVA

PEUGEOT 2008

CREAT PENTRU A INSPIRA

 • Faruri Full LED
 • Tablou de bord digital tridimensional
 • Concept exclusiv Peugeot 3D-i-Cockpit
Pricelist Broșuri

PEUGEOT 2008: CROSSOVER INOVATOR

Descoperă noul PEUGEOT 2008 – un SUV versatil, cu un design superb și care-ți poate oferi o experiență de condus extinsă, datorită PEUGEOT i-Cockpit® 3D, tehnologiilor de ultimă oră și a posibilității de a alege motoare puternice și eficiente. Atunci când veți conduce un PEUGEOT 2008 veți simți control absolut asupra drumului.

DESIGN

Liniile netede pronunțate ale caroseriei transmit puterea lui Peugeot 2008. Grila masivă și pasajele voluminoase ale roților, combinate cu garda la sol crescută, subliniază apartenența mașinii la familia crossover-urilor.

Partea frontală expresivă, semnătura luminoasă distinctivă, jantele sale pe 17 inch decorate cu inserții aerodinamice, capota orizontală ce se continuă cu dungile negre lucioase de pe montanții parbrizului și acoperișul Black Diamond îmbunătățesc aspectul eficient și sportiv.

Peugeot 2008 este recunoscut în orice moment al zilei datorită design-ului emblematic al farurilor frontale LED Full în formă de colț și stopurilor cu elemente LED triple, sub formă de „gheare de leu”.

Peugeot 2008 - design
Peugeot 2008 - interior
NOUL PEUGEOT 3D I-COCKPIT®

Îmbogățește-ți experiența de condus cu noul PEUGEOT i-Cockpit® 3D și ergonomia sa intuitivă, volanul compact, ecranul tactil capacitiv HD (de 7 sau 10 inch) și tabloul digital 3D complet configurabil.

De asemenea, noul SUV PEUGEOT 2008 oferă pornire și încuiere/descuiere facilă fără cheie, activate prin simpla apropiere sau îndepărtare de vehicul, cu cheia în buzunar. Îți poți personaliza călătoriile selectând un mod de rulare.

Permite muzicii preferate să umple interiorul SUV-ului PEUGEOT 2008, redată cu puritate de sistemul audio premium exclusiv HiFi Focal®.

Cele 10 difuzoare – inclusiv difuzorul central, 4 tweetere, 4 woofere și 1 subwoofer – plasate în tot habitaclul oferă o experiență muzicală bogată, complexă și dinamică, depășind cu mult limitele unei experienței obișnuite Hi-Fi.

TEHNOLOGII

SUV-ul compact PEUGEOT 2008 beneficiază de cele mai recente tehnologii ale mărcii, cum ar fi PEUGEOT Drive Assist Plus – care oferă o experiență de rulare semi-autonomă. Cu sistemul său de poziţionare pe bandă (și regulatorul de viteză adaptabil cu funcţia Start &Stop, aceasta adaptează automat viteza Ia poziția mașinii dinfață, menținând o distanță de oprire sigură.

UN SET DE TEHNOLOGII AVANSATE DE SECURITATE:

 • Sistem activ de monitorizare a punctului mort;
 • Frână de siguranță activă (în cazul unei coliziuni inevitabile, sistemul pornește automat frânarea);
 • Distance Alert (de îndată ce sistemul detectează că mașina din față este prea aproape, șoferul va primi un avertisment sonor și vizual despre necesitatea frânării);
 • Notificare activată de plecare neintenționată în afara benzii și pe marginea drumului;
 • Comutare automată la farurile cu fază scurtă;
 • Recunoașterea indicatoarelor rutiere și a indicatoarelor de limită de viteză.
Peugeot 2008 - safety
Peugeot 2008 - parking system
FULL PARK ASSIST

Simplificați procesul de intrare și ieșire din parcare activând tehnologia „Full Park Assist” folosind maneta de viteze.

Fără acțiuni suplimentare din partea șoferului care utilizează volanul sau pedalele, sistemul evaluează disponibilitatea unui spațiu de parcare suficient, accelerație și frânare pentru asistență completă în parcarea între alte două mașini sau într-un unghi față de trotuar.

MOTOR

Toate motoarele instalate pe noul suv compact PEUGEOT 2008 respectă standardul Euro-6, care oferă consum redus de combustibil, plăcere de a conduce și performanță maximă.

Motoare disponibile:

 • 1.2 L PureTech 130 S&S EAT6 – benzină;
 • 1.5 L BlueHDi 130 S&S EAT8 – diesel.
Peugeot 2008 - engine
Peugeot 2008 - dimensions
DIMENSIUNI

Lungime: 4300 mm
Lănțime: 1770 mm
Înălțime: 1530 mm
Ampatament: 2605 mm