PEUGEOT 3008 - PEUGEOT MOLDOVA

PEUGEOT 3008

TIMPUL SCHIMBĂRILOR

 • PEUGEOT i-Cockpit®
 • Sisteme inovatoare de asistență pentru șofer
 • Transmisie automată cu 8 trepte
Pricelist

CROSSOVER PEUGEOT 3008

Descoperiți noul SUV PEUGEOT 3008 și stilul său unic, revoluționar și modern. Liniile puternice adoptate de SUV-ul PEUGEOT 3008 asociază forța și rafinamentul, dinamismul și finețea. PEUGEOT i-Cockpit®, mai modern și de lux, precum și o serie de tehnologii inovatoare, au fost concepute nu numai pentru confort, ci și pentru cel mai înalt grad de siguranță.

peugeot 3008

DESIGN-UL

Aspectul crossover-ului Peugeot 3008 evidențiază caracterul său îndrăzneț și încrezător, un echilibru de putere și eleganță. Designul revoluționar al părții frontale conferă mașinii o personalitate unică.

PARTEA FRONTALĂ ACTUALIZATĂ

Designul original și rafinat al părții frontale puternice a noului crossover Peugeot 3008, cu o grilă verticală a radiatorului fără ramă și „nervuri” care radiază din acesta întruchipează estetica de mâine.

Semnătura luminoasă față include începînd cu nivelul de echipare de bază, blocuri optice cu LED puse în valoare de luminile de zi DRL ce imită colții de felină caracteristici mărcii Peugeot, ușor de recunoscut încă de la prima vedere, dar și de farurile Full LED cu funcție SDL.

Peugeot 3008 - design
Peugeot 3008 - LED
FARURI SPATE ACTUALIZATE

În partea din spate, blocurile optice cu tehnologie Full LED, specifice mărcii PEUGEOT include cele 3 gheare 3D caracteristice și semnalizatoare secvențiale. Blocurile optice sunt acoperite cu un geam fumuriu transparent și se află în continuarea bandoului negru al portbagajului pe fiecare parte a mașinii, dînd impresia unui spate mai larg pentru un plus de sportivitate.

LOCUL ȘOFERULUI

EXPERIENȚĂ UNICA DE CONDUCERE CU PEUGEOT I-COCKPIT®

Organizarea inovatoare a spațiului scaunului șoferului Peugeot i-Cockpit face ca conducerea crossover-ului Peugeot 3008 și a sistemelor sale să fie simplă și intuitivă. Volanul multifuncțional compact reduce amplitudinea de mișcare și oferă o manevrabilitate dinamică. Sistemul multimedia cu un ecran tactil de înaltă rezoluție de 10 inci și un sistem de navigație integrat cu hărți 3D și recunoaștere a comenzilor vocale acceptă controlul multi-touch. Comutatoarele cromate elegante oferă acces rapid la diferite funcții și comenzi ale sistemelor vehiculului.

SISTEM MULTIMEDIA

Sistemul multimedia Peugeot 3008 este compatibil cu interfețele Android auto și Apple CarPlay, datorită cărora funcționalitatea sistemului încorporat este completată de servicii convenabile de divertisment și navigație cu informații despre situația traficului, iar apelurile și mesajele pot fi controlate folosind comenzi vocale simple. Încărcarea prin inducție fără fir și patru conectori USB sunt furnizați pentru încărcarea telefoanelor șoferului și pasagerilor.

MOTOARE

Întreaga gamă de motoare cu ardere internă pentru crossover-ul PEUGEOT 3008 este echipată cu tehnologia Stop&Start.

Motoare diesel accesibile care combină performanță înaltă și emisii reduse:

 • 1.5 BlueHDi 130 c.p. EAT8

Cutia de viteze automată EAT 8 cu trepte de direcție și control electronic permite comutarea rapidă și simplă a vitezelor, datorită tehnologiei Quickshift. Pe lângă economie și ușurință în utilizare, mecanismul îmbunătățit de schimbare a vitezelor face procesul de conducere și mai plăcut.

Peugeot 3008 - engine

TEHNOLOGII INOVATOARE

Sistemele de asistență a șoferului de ultimă generație utilizate în crossover-ul Peugeot 3008 cresc nivelul de confort și siguranță și pun la dispoziție elemente de conducere autonomă.

SIGURANȚĂ
 • Sistem autonom de frânare de urgență
 • Avertisment despre scurtarea distanței până la mașina din față
 • Sistem de prevenire a ieșirii din banda de marcare
 • Sistem de monitorizare a oboselii șoferului
 • Sistem de recunoaștere a semnelor rutiere (limită maximă de viteză, intrare interzisă, oprire, depășire interzisă)
 • Sistem activ de monitorizare a punctului mort cu funcție de direcție
 • Cruise control adaptiv cu funcție de oprire completă
 • Sistemul de menținere a mașinii în centrul benzii
SISTEM DE VEDERE NOCTURNĂ

În întuneric, un sistem unic de vizionare nocturnă cu o cameră cu infraroșu detectează pietonii și animalele la o distanță de până la 200 m de mașină în afara farurilor și anunță șoferul cu un semnal de avertizare. Dacă pietonii sau bicicliștii sunt detectați în apropierea critică a vehiculului, sistemul activează frânarea de urgență autonomă.

ADVANCED GRIP CONTROL®

Sistemul de conducere inteligent Advanced Grip Control® permite de a regla modul de tracțiune cu suprafața drumului (modul standard, zăpadă, sol, nisip) prin distribuirea tracțiunii motorului. Include un sistem de asistență la coborâre care menține mașina la viteză mică atunci când conduceți pe suprafețe cu pantă abruptă și anvelope speciale Mud + Snow instalate pe jante din aliaj de 18 inci cu design exclusivist.

Peugeot 3008 - black pack
VERSIUNEA „BLACK PACK”

Oferă noului tău crossover PEUGEOT 3008 și mai mult dinamism și eleganță: exclusiv versiunilor GT și GT Pack, este oferită opțiunea Black Pack cu un set de elemente în stil black.

Fii remarcat chiar de la început cu schema unică de culori Dark Chrome pe grilă și emblema leului. Monogramele 3008, GT și PEUGEOT în negru mat completează perfect șinele de acoperiș.

Finisajele aripilor din față, banda barei de protecție spate și ornamentele de plafon și spoiler sunt finisate în culoare neagră lucioasă. Jantele din aluminiu tăiate cu diamant de 19 inchi Washington sunt finisate în culoare Noir Onyx cu finisaj Black Mist.

Plug-in HYBRID4

Noul crossover hibrid plug-in PEUGEOT 3008 este disponibil în versiunea HYBRID4 (tracțiune integrală, 300 CP). Acesta combină:

 • Motor pe benzină PureTech cu o capacitate de 147 kW/200 CP
 • Două motoare electrice cu o capacitate de 80 kW/110 CP

Bateria reîncărcabilă de 13,2 kW/h oferă o rezervă de putere de până la 59 km conform standardului WLTP (69 km conform standardului NEDC).

Price list Caracteristici tehnice
Peugeot 3008 - plug-in HYBRID4
peugeot 3008 - dimensions
DIMENSIUNI

Lungime: 4447 mm
Lănțime: 1906 mm
Înălțime: 1624 mm
Ampatament: 2675 mm