Peugeot Rifter - PEUGEOT MOLDOVA

PEUGEOT RIFTER

Broșuri

PEUGEOT RIFTER: MINIVAN CU 7 LOCURI

PEUGEOT Rifter are stil elegant și distinctiv. Interiorul modern se mândrește cu un nivel remarcabil de confort și adaptabilitate, care va oferi plăcere.

DESIGN

Fără compromisuri în ceea ce privește design-ul. SUV-ul elegant, durabil, rapid și puternic PEUGEOT Rifter este un simbol al versatilității. Portbagajul înalt și garda la sol înaltă seamănă cu stilul SUV-urilor. Silueta echilibrată, compactă și dinamică a mașinii este accentuată de luminile de rulare integrate și de grila verticală a radiatorului.

Farurile frontale cu semnătura luminoasă LED DRL și grila verticală îi subliniază silueta compactă și dinamică.

Peugeot Rifter - design
Peugeot Rifter - style
STILUL DINSTINCTIV PEUGEOT

Suntem mândri să prezentăm stilul remarcabil a PEUGEOT. Noua parte frontală, realizată în spiritul celor mai noi modele PEUGEOT și celebrele stopuri fac din PEUGEOT Rifter un nou simbol a mărcii. Chiar mai modern, acest minivan combină stilul și eleganța.

LOCUL ȘOFERULUI

Noul PEUGEOT i-Cockpit® face conducerea mai plăcută și mai instinctivă datorită volanului său compact și ecranului tactil mare de 8 inchi. Preluați controlul în timpul conducerii, datorită poziției înalte pe scaun și Advanced Grip Control care oferă o aderență mai bună.

Adăugați confort acustic incredibil-iar partea pasagerului din cabină se transformă într-un loc de liniște și confort.

Peugeot Rifter - interior
Peugeot Rifter - comfort
ADAPTABILITATE

Un minivan care se adaptează nevoilor tale.

Noul PEUGEOT Rifter este disponibil în versiuni cu 5 și 7 locuri pentru ambele lungimi – Standard (4,40 m) și lung (4,75 m), în funcție de nevoile dvs. Volumul portbagajului încăpător poate fi mărit la 4000 de litri.

L1 (Standard): de la 775 la 3500 litri (la plierea tuturor scaunelor) sau L2 (lung): de la 1050 la 4000 litri (la plierea tuturor scaunelor).

MOTOR

Motorul PEUGEOT Rifter combină performanță înaltă și consum redus de combustibil. Minivanul este echipat cu un motor de 1,5 BlueHDi de 130 CP, care funcționează cu o transmisie automată cu 8 trepte.

Peugeot Rifter - dimensions
DIMENSIUNI

Lungime*: 4403/4753 mm
Lănțime: 2107 mm
Înălțime (min/max): 1874/1878 mm
Ampatament*: 2785/2975 mm

*Lungimea și ampatamentul depind de versiune.