PEUGEOT 5008 - PEUGEOT MOLDOVA

PEUGEOT 5008

Consum combinat de combustibil
5,1 – 7,2 l/100 km
Emisii mixte de CO2
124-128 g/km
Pricelist

CROSSOVER CU 7 LOCURI PEUGEOT 5008

Peugeot 5008 este un crossover cu șapte locuri funcțional și avansat din punct de vedere tehnologic, cu design spectaculos, confort de înaltă clasă și manevrabilitate nesăbuită. Interiorul său spațios și designul îndrăzneț oferă nivel nou de prestigiu.

DESIGN ÎNDRĂZNEȚ

SCHIMBĂ-ȚI IMPRESIA DE STIL IMPRESIONANT!

Designul noului crossover cu 7 locuri Peugeot 5008 combină eleganță și modernitate și demonstrează echilibrul perfect între eleganță și putere.

DESIGN

Partea frontală cu un relief unic, o grilă nouă de radiator fără ramă, optică recunoscută, un nou carenaj metalizat al barei de protecție și prize de aer laterale negre lucioase se încadrează perfect în conceptul stilistic actualizat al noii mașini.

Inserțiile cromate care extind linia farurilor până la spoilerul din spate și jantele de 18 inchi din aliaj tăiate cu diamant adaugă note de finisare aspectului dinamic și sportiv al lui Peugeot 5008.

Peugeot 5008 - design
Peugeot 5008 -rear
BLOCURI OPTICE SPATE

În partea din spate, aspectul modern al noului SUV PEUGEOT 5008 este amplificat de bandoul negru lucios, de noile stopuri moderne Full LED cu designul celor 3 gheare 3D, acoperite cu un geam transparent fumuriu și de semnalizatoarele secvențiale, perfect aliniate.

SCAUNUL ȘOFERULUI

Scaunul șoferului PEUGEOT i-Cockpit optimizat și opțiunile premium oferă șoferului o experiență de condus de neegalat și o performanță de condus remarcabilă, care vă va depăși așteptările.

Peugeot 5008 - interior
TABLOU DE BORD ACTUALIZAT

Tabloul de bord actualizat, complet configurabil și adaptabil nevoilor individuale de 12.3 inci, situat la nivelul ochilor șoferului, oferă o calitate îmbunătățită a afișajului, iar datele selectate de șofer sunt optimizate pentru citire, ceea ce îi permite să reacționeze mai repede la situația rutieră.

Profită din plin de sonorizarea Hi-Fi Premium marca Focal, ce oferă plăcerea unui sunet pur și detaliat, difuzat de către cele zece difuzoare integrate, cu difuzorul central și tweerele în nuanța Bronze Belem.

INTERACTIVITATE

Pentru ca șoferul să rămână liniștit în timpul conducerii, un ecran tactil inovator de înaltă rezoluție de 10 inci este instalat în partea centrală a tabloului de bord, oferind o calitate vizuală și proiectat pentru feedback, care este unit la sistemul de navigație conectat tridimensional cu recunoaștere vocală și servicii TomTom®, permițând informații în timp real despre evenimentele care au cel mai mare impact asupra procesului de conducere.

Duplicați aplicațiile preferate pe ecranul tactil folosind tehnologia Mirror Screen în timp ce smartphone-ul se încarcă sub consola centrală.

Există, de asemenea, două porturi USB pentru pasagerii din spate.

MOTOARE

Noul crossover PEUGEOT 5008 rapid și manevrabil are toate caracteristicile dinamice și confortul acustic al unei mașini perfecte.

Mașina este echipată cu un motor diesel de marcă de ultimă generație BlueHDi standard Euro 6, care este echipat implicit cu tehnologia Stop&Start:

  • Motor 1,5 BlueHDi 130 S&S EAT8

Noul crossover PEUGEOT 5008 are un motor performant ce poate fi combinat cu o transmisie automată EAT8, o greutate optimizată și o rază de viraj foarte mică – caracteristici care garantează o conducere rapidă, agilă și precisă, precum și plăcere adevărată de la acest proces.

Peugeot 3008 - engine
SIGURANȚĂ ȘI TEHNOLOGIE

Funcționalitatea largă a sistemului de asistență a șoferului noului crossover PEUGEOT 5008, inclusiv cel mai recent sistem automat de frânare de urgență sau un sistem avansat de citire a semnelor rutiere, este proiectat pentru a ajuta șoferul pe drum.

În timpul conducerii liniștite în oraș, ajutoarele de manevră, cum ar fi asistența vizuală la parcare la 360° și Park Assist pot fi, de asemenea, utile.

Tehnologia Advanced Grip Control vă extinde câmpul de acțiune.

Această caracteristică vă permite să adaptați capacitatea de aderență a noului crossover PEUGEOT 5008 la condițiile meteo și de drum.

Sistemul Hill Assist Descent Control ajută șoferul să regleze viteza pe pante abrupte.

Pentru o reactivitate optimizată pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate redusă, camera cu infraroșu a sistemului Night Vision detectează prezența pietonilor sau a animalelor pe o distanță de pînă la 200 m în fața vehiculului, în afara razei de acțiune a farurilor. Imaginile sunt afișate pe instrumentarul de bord digital, în cîmpul vizual al șoferului și sunt însoțite de un semnal sonor.

VERSIUNEA „BLACK PACK”

Dinamismul siluetei noului crossover PEUGEOT 5008 este accentuat în versiunea BLACK PACK, disponibilă pentru opțiunile de top GT și GT Pack, cu ajutorul elementelor elegante și rafinate realizate în culoare neagră:

  • Grila radiatorului fără cadru și „leul” de marcă sunt realizate într-o nuanță Dark Chrome;
  • Monogramele PEUGEOT, 5008 și GT, dar și barele de plafon sunt vopsite în Noir Satin;
  • Partea inferioară a barei față, ornamentele aripilor față, ornamentul pavilionului și spoilerului, precum și bandoul barei de protecție spate sunt vopsite în negru lucios;
  • Jante specifice din aliaj de 19 inch Washington diamantate Onyx Black lăcuite Black Mist.
Peugeot 5008 - black pack
Peugeot 5008 - dimensions
DIMENSIUNI

Lungime: 4641 mm
Lănțime: 1906 mm
Înălțime: 1646 mm
Ampatament: 2840 mm