PEUGEOT 301 - PEUGEOT MOLDOVA

PEUGEOT 301

TEHNOLOGIC ȘI PRACTIC
Pricelist Broșuri

PEUGEOT 301: UN SEDAN PRACTIC

Experimentați o mașină puternică, elegantă și avansată tehnologic pentru călătoriile zilnice.

DESIGN

Noul PEUGEOT 301 întruchipează cele mai recente alegeri stilistice ale mărcii. Designul său puternic și modern este exprimat în grila verticală a radiatorului și farurile din față, care subliniază perfect imaginea elegantă a mașinii. Mașina are echipamente de iluminat de marcă, inclusiv lumini de rulare față și stopuri, care sunt realizate sub formă de urme de gheare de leu. Acest lucru îmbunătățește caracterul high-tech al PEUGEOT 301.

Peugeot 301 - design
Peugeot 301 - interior
INTERIOR

Când deschideți ușile noului PEUGEOT 301, vă aflați în salonul unui sedan modern cu un tablou de bord nou futurist. Urcă-te la volan într-un scaun ergonomic și confortabil. Datorită unui design nou și a unui ecran tactil mare de 7 inci pe panoul central, PEUGEOT 301 este simbolul unei combinații reușite de eleganță și armonie.

PORTBAGAJ

În salonul comod și elegant a suv-ului PEUGEOT 301 se pot așeza confortabil șoferul și 4 pasageri. Portbagajul mașinii, care este unul dintre cei mai mari dintre concurenții de pe piață, poate fi mărit de la 506 dm3 pînă la 1332 dm3 într-o singură mișcare simplă, datorită scaunelor din spate reglabile. Ele pot fi regulate în configurații 1/3 și 2/3.

Peugeot 301 - багажник
Peugeot 301 - engine
MOTOARE

Pentru a îmbunătăți experiența de conducere a sedanului Peugeot 301, aveți la dispoziție două motoare cu combustie internă pe benzină extrem de eficiente:

  • 1.2Pure Tech 82 CP — combinat cu o transmisie manuală cu 5 trepte;
  • 1.6 VTi 115 CP – combinat cu o transmisie automată cu 6 trepte.

Dinamismul noului sedan PEUGEOT 301 garantează confort și un nivel înalt de putere pe orice drum.

TEHNOLOGIE ȘI SIGURANȚĂ

Noul PEUGEOT 301 corespunde tuturor așteptărilor șoferilor, chiar și în cele mai dificile condiții de conducere. Drum umed, cald sau frig: în noul PEUGEOT 301 sedan, tu și pasagerii vă veți simți întotdeauna confortabil și în siguranță.

Suv-ul PEUGEOT 301 funcțional garantează un nivel înalt de siguranță. În mod standard, mașina este echipată cu sistem ABS, ESP și frânare de urgență. Mașina este echipată cu patru airbag-uri (față și lateral), iar pasagerii de pe bancheta din spate sunt prevăzuți cu centuri de siguranță în trei puncte. Scaunele din spate sunt, de asemenea, echipate cu modele speciale IsoFix pentru copii.

Peugeot 301 - technology
Peugeot 301 - dimensions
DIMENSIUNI

Lungime: 4445 mm
Lănțime: 1953 mm
Înălțime: 1466 mm
Ampatament: 2652 mm