Garanție - PEUGEOT MOLDOVA

Garanție

Garanție

Obțineți toate avantajele garanției producătorului atunci când achiziționați o mașină nouă PEUGEOT, inclusiv o garanție pentru eliminarea defectelor din fabrică, o garanție pentru acoperire cu vopsea și o garanție împotriva coroziunii.

Lucrările acoperite de aceste garanții sunt efectuate gratuit de către profesioniști la un centru de service autorizat PEUGEOT.

CE TREBUIE SĂ FACEȚI PENTRU A PĂSTRA DREPTUL DE A REPARA O MAȘINĂ ÎN GARANȚIE

Trebuie să oferiți cartea de service a mașinii dvs. cu note despre toate serviciile tehnice efectuate și un certificat de garanție completat corect de dealerul care v-a vândut mașina.

Trebuie să reparați și să întrețineți mașina strict în conformitate cu instrucțiunile companiei „GBS SRL” numai în rețeaua de vânzări și service PEUGEOT și să aveți dovezi documentare în acest sens (mărci de întreținere programată, copii ale comenzilor de lucru, facturi etc.).

Imediat după detectarea semnelor oricărei defecțiuni, trebuie să duceți mașina pentru reparații la Centrul de service PEUGEOT în timpul programului său de funcționare. Acest lucru trebuie făcut pentru a menține utilizarea în siguranță a mașinii pentru dvs. și pasagerii dvs., precum și pentru a exclude dezvoltarea ulterioară a defecțiunii, ceea ce poate duce la defecțiuni mai grave. Aceasta înseamnă că costurile eliminării defectului și consecințele acestuia nu vor fi rambursate în garanție dacă nu luați măsuri în timp util imediat după detectarea unei defecțiuni.

Trebuie să acceptați toate invitațiile de a veni la un centru de service autorizat pentru a vă aduce de urgență mașina în stare tehnică corespunzătoare.

Nerespectarea acestor reguli vă impune responsabilitatea pentru orice consecințe directe sau posibile indirecte asociate cu întreruperea funcționării normale a mașinii dvs.

REPARAȚIA MAȘINII ÎN GARANȚIE VA FI REFUZATĂ DACĂ