PEUGEOT TRAVELLER - PEUGEOT MOLDOVA

Peugeot Traveller

MICROBUZ ELEGANT

  • Până la 8 locuri
  • Motor diesel economic

PEUGEOT TRAVELLER, MICROBUZ ELEGANT

Peugeot Traveller este o invitație nu numai la o călătorie interesantă, ci și la o întâlnire de afaceri. Cabina spațioasă are suficient spațiu pentru a vă relaxa alături de o companie veselă de prieteni sau pentru lucru productiv cu colegii.

DESIGN

Aspectul tehnologic, strict și elementele caracteristice creează o imagine fiabilă suv-ului Peugeot Traveller.

Grila radiatorului în relief este completată de o linie elegantă de lumini LED de zi și o bară de protecție expresivă cu o admisie masivă de aer. Farurile Xenon cu control automat al fazei scurte și a fazei lungi creează o imagine intenționată.

Arhitectura caroseriei vă permite să găzduiți confortabil până la 8 persoane în interiorul spațios al Peugeot Traveller. Înălțimea mașinii este de 1.90 m, ceea ce facilitează intrarea în parcări subterane și tuneluri. O suprafață mare de geamuri oferă un sentiment de libertate și spațiu nemărginit. Parbrizul vertical și stâlpii frontali îngustați oferă o imagine de ansamblu impresionantă șoferului și pasagerilor — posibilitatea de a se bucura de peisaj în călătorii lungi.

Peugeot Traveller - design
Peugeot Traveller - interior
LOCUL ȘOFERULUI

În interiorul PEUGEOT Traveller, totul este făcut cu gust pentru confortul șoferului. O treaptă specială facilitează accesul la scaunul ridicat al șoferului, care oferă o vedere completă a drumului.

Scaunul șoferului are un design laconic, modern, cu un finisaj elegant.

PEUGEOT Traveller este echipat cu cea mai recentă navigație 3D, un afișaj de proiecție Head-up și numeroase sisteme auxiliare pentru șofer.

CONFORT PENTRU PASAGERI

PEUGEOT Traveller business VIP are tot ce ai nevoie pentru confortul pasagerilor. Puteți transforma instantaneu interiorul mașinii într-o sală de ședințe. O masă extensibilă pliabilă și 4 sau 5 locuri orientate una spre cealaltă oferă pasagerilor un loc confortabil pentru a călători.

PEUGEOT Traveller business VIP este echipat cu iluminare excelentă: un acoperiș de sticlă din două segmente separate oferă lumină naturală strălucitoare și o vedere panoramică a cerului. Ferestrele cu nuanțare suplimentară permit pasagerilor să mențină confidențialitatea și să se bucure de priveliști în același timp. Iluminatul din cabină este suplimentat individual pentru fiecare pasager.

Al treilea rând de scaune poate fi reglat în configurațiile 2/3 și 1/3, ceea ce vă permite să eliberați spațiu suplimentar.

Peugeot Traveller - business
Peugeot Traveller - engine
MOTOARE

Noul PEUGEOT Traveller are o nouă bază bazată pe platforma EMP2, care este o garanție a unui nivel înalt de confort, calitate și eficiență. Această platformă nouă, care este know-how-ul PEUGEOT, oferă un interior spațios și confort în timpul conducerii.

Motoarele Hdi de 150 CP /180 CP și noua transmisie automată AT6 garantează plăcerea de a conduce și asigură un consum redus de combustibil în segment. În cele din urmă, designul special al PEUGEOT Traveller reduce costurile de întreținere a mașinii datorită consumului optimizat de combustibil.

TEHNOLOGIE ȘI SIGURANȚĂ

Camera multifuncțională recunoaște indicatoarele rutiere și vă avertizează cu privire la limita de viteză. Viteza recomandată vă este oferită ca setări pentru limitatorul de viteză sau controlul vitezei de croazieră, dacă este activat.

Sistemul de frânare de siguranță activă este cel mai recent sistem de frânare de urgență, care este activat dacă observă un pericol de coliziune. Camera și radarul captează obiecte în mișcare și staționare. Dacă șoferul nu reușește să apese frânele, sistemul activează frânele de unul singur. Acest lucru vă permite să evitați coliziunile la o viteză mai mică de 30 km/h sau să atenuați consecințele unei coliziuni la o viteză mai mare.

În cazul unei coliziuni, siguranța pasagerilor din PEUGEOT Traveller este asigurată de 6 airbag-uri:

  • 2 airbag-uri frontale protejează capul și pieptul șoferului în cazul unei coliziuni frontale;
  • 2 airbag-uri laterale protejează șoferul și pasagerul din față în cazul unei coliziuni laterale;
  • 2 perdele laterale ale celui de-al doilea și al treilea rând de scaune protejează pasagerii aflați în spate.
Peugeot Traveller - technology
Peugeot Traveller - dimensions
DIMENSIUNI

Lungime*: 4606/4956/5308 mm
Lănțime: 2204 mm
Înălțime (min/max): 1890/1940 mm
Ampatament*: 2925/3275 mm

*Lungimea și ampatamentul depind de versiune.