PEUGEOT 508 - PEUGEOT MOLDOVA

PEUGEOT 508

PREMIUM FASTBACK

PEUGEOT 508: PREMIUM FASTBACK

Descoperă noul PEUGEOT 508, un fastback revoluționar cu un aspect îndrăzneț care nu face compromisuri în design și oferă șoferului soluții tehnologice de ultimă generație.

Peugeot 508 - main

FASTBACK REVOLUȚIONAR

Satisface pasiunea pentru perfecțiune. Designul dezvoltat de experți asigură o estetică și o calitate fără compromisuri: proporții echilibrate, ferestrele ușilor fără ramă, culorile au fost proiectate cu mare precizie, ceea ce conferă fiecărui detaliu eleganță și perfecțiune.

Peugeot 508 - rear
DESIGN

Cu silueta sa joasă și dinamică, partea frontală agresivă și un stil dur și robust, sedanul radical premium PEUGEOT 508 anunță o nouă eră ce îmbină sportivitatea și eleganța. Liniile sale sculptate, noua grilă cadrilată Dark Chrome in negru lucios  și semnătura sa luminoasă subliniază spiritul său elegant, îndrăzneț și inovator.

Pentru un confort vizual sporit atît ziua, cît și noaptea, semnătura luminoasă dinstinctivă a brandului oferă faruri Full- LED cu funcție de auto-reglare, funcție cornering statică și semnalizatoare LED frontale. Puteți vedea și sunteți vizibil pentru alții în orice moment al zilei, ceea ce asigură condiții optime de condus și siguranță.

Semnătura luminoasă spate pune în evidență LED-urile ce crează 3D “efectul ghearelor”, cu o secvență unică de aprindere dinamică la încuierea și descuierea mașinii. Intensitatea luminoasă se reglează automat la condițiile de lumină, sporind vizibilitatea vehiculului.

LOCUL ȘOFERULUI

Totul este sub control cu noul PEUGEOT i-Cockpit de la PEUGEOT 508. Bucurați-vă de cea mai recentă versiune a scaunului futurist al șoferului, cu un volan compact, un afișaj la nivel de parbriz care poate fi personalizat și un ecran tactil HD de 10″. Controlați setările mașinii cu ajutorul comutatoarelor plăcute la atingere.

Noul PEUGEOT 508 este echipat cu scaune certificate conform standardului AGR. Scaunele cu funcție de reglare electronică, încălzire și masaj în mai multe puncte oferă confort maxim.

Sistemul premium FOCAL® Hi-Fi vă va oferi sunet clar și detaliat. Echipat cu 10 difuzoare și cea mai bună tehnologie acustică, noul PEUGEOT 508 depășește limitele sunetului Hi-Fi din mașină.

Peugeot 508 - i-cockpit
Peugeot 508 - engine
MOTOARE

Noul PEUGEOT 508 fastback rapid și manevrabil are toate caracteristicile dinamice și confortul acustic al unei mașini perfecte.

Mașina este echipată cu un motor diesel BlueHDi de ultimă generație standard Euro 6, care este echipat implicit cu tehnologia Stop&Start:

  • Motor 1,5 BlueHDi 130 S&S EAT8
TEHNOLOGII

Cu o listă impresionantă de echipamente tehnologice, noul PEUGEOT 508 este echipat cu ajutoare de conducere de ultimă generație pentru ca să vă simțiti mai în siguranță, pentru a vă ajuta în timpul manevrelor, pentru a vă ține la curent cu starea drumului.

SIMPLIFICAȚI-VĂ ACȚIUNILE

Tehnologia complet automată full PARK ASSIST ajută la efectuarea parcării paralele și a parcării în garaj. Șoferul activează această funcție folosind butonul schimbătorului de viteze, după care sistemul, fără nicio acțiune asupra volanului sau pedalelor de la șofer, caută un loc de parcare controlând accelerația și frânarea. De asemenea, sistemul vă ajută să ieșiți dintr-un loc de parcare.

Peugeot 508 - safety
Peugeot 508 - dimensions
DIMENSIUNI

Lungime: 4750 mm
Lănțime: 1907 mm
Înălțime: 1403 mm
Ampatament: 2793 mm