PEUGEOT 208 - PEUGEOT MOLDOVA

peugeot 208

UN HATCHBACK URBAN ECONOMIC CU UN ASPECT SPORTIV, CARE EVOCĂ EMOȚII

HATCHBACK URBAN – PEUGEOT 208

SE POTRIVEȘTE PENTRU STRĂZI ÎNGUSTE

Aspectul sportiv original al noului PEUGEOT 208 subliniază energia acestui model. Elementul central a interiorului PEUGEOT 208 este scaunul inovativ tridimensional al șoferului PEUGEOT i-Cockpit®.

DESIGN

Noul PEUGEOT 208 este o mașină cu o personalitate puternică și acest lucru se observă la prima vedere. Modelul sportiv se evidențiază prin profilul său coborît, capota lungă și liniile sale senzuale.  Prin culorile luminoase și originale ale caroseriei, Peugeot 208 captează cu adevărat atenția. Personalitatea sa puternică este subliniată de un plafon Black Diamond, de bosajele roților și ramele geamurilor vopsite în negru lucios, precum și de jantele cu inserții ce amintesc de tăierea diamantelor.

Peugeot 208 - design
Peugeot 208 - led
ASPECT SPECTACULOS

O grilă largă cromată este integrată în partea frontală expresivă a noului PEUGEOT 208. Întregul design al părții frontale, cu elementele vizuale ale farurilor cu LED-uri complete asemănătoare cu ghearele de leu și luminile de zi cu LED-uri care sunt aprinse constant atunci când motorul funcționează, subliniază tehnologia și natura „pisică” a mașinii.

ÎNDRĂZNEȚ ȘI PUTERNIC

Deasupra „pupei” sale originale, decorată cu o dungă transversală neagră lucioasă, există două faruri LED complete cu „urme de trei gheare de leu”, care luminează la fel de puternic atât ziua, cât și noaptea.

Peugeot 208 - rear
Peugeot 208 - interior
INTERIOR

Salonul este echipat cu sistemul PEUGEOT i-Cockpit® 3D de ultimă generație. Bucurați-vă de manevrabilitatea și comenzile intuitive ale mașinii cu un volan compact, grup de instrumente digital 3D configurabil, ecran tactil mare de 10 inchi de înaltă rezoluție și 7 comutatoare basculante. Iluminarea interioară poate fi reglată în funcție de dorința dvs., datorită iluminării de fundal în 8 culori, ceea ce face interiorul și mai avansat din punct de vedere tehnologic.

MOTOR

Motoarele PureTech pe benzină de ultimă generație, puternice și eficiente, cu 75 sau 130 CP, compatibile cu standartul Euro 6, vă vor oferi impresii minunate în timpul conducerii.

Aceste motoare sunt eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și, printre altele, sunt echipate în mod implicit cu funcția stop-start.

208 - engine
Peugeot 208 - dimensions
DIMENSIUNI

Lungime: 4055 mm
Lănțime: 1745 mm
Înălțime: 1430 mm
Ampatament: 2540 mm